1 Haziran 2013 Cumartesi

2013 Office (Katılımsız) 32-64 bit Mayıs Güncel



Microsoft Office Professional 2013 Katılımsız Güncell Türkçe, Window 8 ile birlikte gelmesi beklenen Microsoft Office’in 15. sürümü Microsoft Office 2013’ü duyurdu. Office 2013 geliştirilen yeni jenarasyon ile nasıl bir hal alacak merak ediliyordu. Özellikle de Windows 8’in Metro arayüzünden faydalanacak olması Office 2013’ü daha özel kılıyor.

MICROSOFT OFFICE 2013 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :
[ MICRO - LITE - FULL - NORMAL 4 AYRI KURULUM SEÇENEKLERİ İLE ]

İŞLETİM SİSTEMİNİZ KAÇ BİT İSE [32-64] UYGUN OLANI KURULUR
MICROSOFT OFFİCE 2013 32-64 BİT PAKETLERİ BİRLEŞTİRİLMİŞTİR

HAKKINDA
Microsoft’un yeni office yazılımı Office 2013 görsel anlamda birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Windows 8 Metro arayüzünün bütün nimetlerinden faydalanılarak hazırlanan Office 2013 karşımıza daha sade ve kullanışlı bir arayüz ile çıkıyor. Özellikle de yenilenen arayüzü sayesinde artık birçok kullanıcı rahatlıkla Office yazılımlarını kullanabilecek.
Son dönemlerde tema olarak sadeliği tercih eden Microsoft, Office 2013’te de aynı konsepti bizlere sunuyor. Tabii değişen tek şey görünümü değil, görselliğin getirdiği birçok sağlam yenilik Office’in köklü değişiminin bir işareti. Metro arayüzüne uyumlu bir şekilde konumlanan Office 2013 Metro UI’i tamamlıyor.
Gün geçtikçe popülaritesi artan bulut bilişimi kullanan Office 2013 bu sistemden sık sık faydalanıyor. Artık dosyalarınızıWindows Phone 8 ile entegre edebilecek, bulut sistemi vasıtası ile paylaşabilecek ve dosya alışverişini sağlayabileceksiniz. Ayrıca Microsoft bununla birlikte SkyDrive sisteminin daha verimli kullanılmasını kullanıcılarına aşılamış oluyor. Microsoft’un yakında çıkacak olan tablet bilgisayarı Surface’da düşünülerek dokunmatik cihazlar üzerinde Office 2013 kullanmak mümkün. Tasarım konusunda kendini ileri taşıyan Office 2013 için dokunmatik cihazlar da düşülmüş durumda. Artık dokunmatik cihaz kullanan kullanıcılar Office yazılımlarına en iyi şekilde hükmedebilecek.
Kısacası mükemmel bir Office deneyimini Office 2013 ile yaşayacaksınız. Kolay, sade, esnek ve kullanışlı bir forma kavuşan Office yazılımları Windows 8 ile birlikte oldukça gelişti.


Ofis2013 VL Türkçe 32 ve 64 bit paketleri birleştirilmiştir,sisteminize uygun olanı kurulur
Micro,Lite,Full + Normal 4 ayrı kurulum seçenekleri CMD ekranı sizi karşılar.
Klavyenizi kullanarak 1.Enter Micro kurulum | 2.Enter Lite kurulum | 3.Enter Full kurulum | 4.Enter Normal kurulum
Şeklinde Office2013 ‘ü rahatça kurabilirsiniz Diğer 5 ve 6 ‘ıncı seçeneklerde
5.Enter Sadece Normal kurulmuş olan veya daha evvel kurulu olan ofis2013 programlarını offline internetsiz şekilde sorunsuz lisanslar her zaman kullanılabilir.




6.Enter işlemsiz Çıkıştır herhangi bir işlem yapmaz direct olarak çıkar.

Lisans işleminde KMSpiko dosyası sağlam oluşu ve Ufak boyutundan ötürü kullanılmıştır.

Çalışma 7zip ve cmd komutları bütünleştirilerek derlenmiştir,kurulum hem hızlı,hemde sağlıklı ve temiz ilerleyecektir kurulumdan sonra kurulum bitti mesajı sizi uyaracaktır,lisans’lama işleminde sesli ingilizce dil ile lisans’ın yapıldığına ve bittiğine dair uyarı sesi sizi bilgilendirecek ve kurulum ekranı işlem sonunda otomatik kapanacaktır.

Son olarak sağlıklı kurulum için,kurmadan evvel UAC denetiminizi ve antivirus programlarını geçici olarak devredışı bırakıp,PC’nizi restart yaptıktan sonra masaüstü geldiğinde artık işlemleri devreye sokabilirsiniz.
forjest teşekkürler,,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder