12 Temmuz 2013 Cuma

Amerikan Ninja 1-2-3-4-5 (Boxset) DVDRip TR Dublaj


Joe Armstrong (Michael Dudikoff) dövüş sanatlarında oldukça başarılı, Filipinler’de Amerikan ordusu için çalışan bir askerdir. Bir grup tarafından birliğine saldırı olur ve silahlarını çalmak isterler ve bu sırada albayın kızı Patricia’yı kaçırırlar. Joe kızı kurtarıp geri getirir fakat birlikteki herkes ölmüştür. Saldıran çetenin lideri ise planlarını altüst eden bu adamdan intikam almaya karar verir ve bir Ninja ordusunu Joe’yu öldürmek ve kızı geri getirmek için gönderir.Yönetmenin kuşkusuz en çok bilinen filmleri American Ninja serileri olsa da Revenge of the Ninja (1983), American Samurai (1992), Cyborg Cop (1993) gibi bilindik ve dönemin video piyasasının popüler filmlerine de imza atmıştır.



http://hitfile.net/cWhv

http://turbobit.net/z3fsewqhl5bk.html





http://www.imdb.com/title/tt0092548/

Dudikoff bu Sefer Mutant Ninjalara Karşı.




http://hitfile.net/Fp5t

http://turbobit.net/beqiali9lrrt.html





http://www.imdb.com/title/tt0096804/

Amerikan Ninjası, daha önceki Ninjalardan çok daha zorlu ve çok daha büyük çılgın bir adamı saf dışı bırakarak her zaman olduğu gibi insanlık yarışında insanlığın hizmetindeydi. Herzaman yanında olan Arkadaşı Jackson onun en büyük yardımcısıydı.




http://hitfile.net/mANz

http://turbobit.net/ncjsaj22n4w8.html





http://www.imdb.com/title/tt0101326/

CIA ajanı Sean Davidson ve sağkolu Carl azılı kötü adamlara karşı özel bir göreve çıkarlar. Seçkin bir Delta Force komandosu olan Mulgrew, bir grup tehlikeli ninja tarafından alıkoyulur ve işkence görmeye başlar. Ajan Sean ve Carl, bu psikopat varlıkların sığınığına gidip komandoyu kurtarmak zorundadır. Öte yandan dünyanın geleceğini tehdit eden bir nükleer silah tehlikesi de söz konusudur. Ancak iki ajan da bu zorlu görev sırasında tutsak düşer. Şimdi hepsini kurtarmak eski bir CIA olan Joe Armstrong’un görevidir.




http://hitfile.net/uFyn

http://turbobit.net/md23ale3m2lw.html





http://www.imdb.com/title/tt0106257/

Ninja şekillerde eğitilmiş bir genç ile bir bilim adamı kızı kaçırdı, American Ninja (David Bradley), onu bulmak için çalışır, ama bu sefer ekipleri.




http://hitfile.net/ZfW6

http://turbobit.net/ddgq2u22txpu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder